Ние от РЕВО СОФТ правим всичко възможно да предложим на Вашата компания
най-доброто решение във всяка една категория.

Изработка на уеб сайт

Качествено изработване на уебсайт за Вас и Вашия бизнес. Използване на най-новите технологии в уеб сферата, за създаването на бърз и напълно адаптивен с всички устройства уеб сайт. Използване на CMS система, която дава възможност да управлявате сами сайта си!

Изработка на онлайн магазин

Изграждане на онлайн магазин с уникален дизайн с включени към него всички необходими функционалности. С цел нашите клиенти сами да управляват оналайн магазините си, ние използваме платфoрмите Magento, Wordpress и OpenCart.

Разработка на мобилно приложение

Създаване на мобилни приложения за Android, iOS и Windows с административен панел за лесно управление. В зависимост от Вашите цели и интереси, ние ще създадем най-подходящото приложение, така че то да бъде уместно, интересно и удобно за Вас и Вашите потребители.

Дизайн на лого и банер

Логото е основен елемент при изграждането на идентичност за Вас и Вашата фирма. Ние ще създаден красиво векторно лого с правилна цветова схема и тематичен за Вашия бранд дизайн! Предлагаме още и изработка на визитни картички, банери и флаери.

Поддръжка и оптимизация на уеб сайт

Оставите уеб сайт поддръжката и SEO оптимизяцията в наши ръце, и се концентрирайте изцяло върху бизнеса си. Можем да Ви помогнем, в случай че желаете нов, модерен и респонсив дизайн за Вашия вече съществуващ уеб сайт.

Компютърна поддръжка

Знаем колко е ценно времето на нашите клиенти, точно за това предлагаме цялостна компютърна поддръжка. Позволете ни да подобрим скоростта на Вашите настолни компютри и лаптопи до 10 пъти! Предлагаме изграждане на сигурна и безопасна мрежа във Вашия офис, с цел предпазване от злонамерени атаки.

Специализация

Ние сме специализирани в следните области:

Свържете се с нас

Нека създадем велики неща заедно!

Нашия сайт използва бисквитки, за да работи оптимално за Вас. Съгласявам се Прочети повече